Hanna Halpern ny ordförande i Judisk Enhet

Hanna Halpern

Hanna Halpern ny ordförande i Judisk Enhet

På Judisk Enhets årsmöte den 16 augusti 2018 valdes Hanna Halpern till ny ordförande för Judisk Enhet. Hanna blir också vår kandidat till ordförande i Judiska Församlingen i Stockholm i församlingsvalet den 11 november.

Hanna kom från Polen till Sverige 1969. Hon är sambo, har tre döttrar och en hund.
Hanna är civilekonom, VD på Restaurangakademien och har bl a tagit Årets Kock till vad det är idag. Åren 2014–18 var Hanna ordförande i Stiftelsen Judaica, som stödjer judisk utbildning av barn och ungdomar och som byggt Bajithuset. Glämsta har varit en stor del av familjens somrar, äldsta dottern har arbetat på Hillelskolan och yngsta har gått i Hillel.

Intervju med Hanna

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.