After Work Speakers Corner med Nya Judisk Enhet 10 april

After Work Speakers Corner med Nya Judisk Enhet 10 april

Välkommen tisdag 10 april

Pre-after Work från 16.30. After Work 17.30–19.00

Tiden går snabbt. Om ett drygt halvår är det församlingsval i Judiska Församlingen i Stockholm. Vår grupp Judisk Enhet har under tre långa år varit i opposition. Det har varit en besvärlig tid, men vi är ändå stolta över att ha hållit oss kvar i styrelsen. Vi har opponerat när det behövts, utmanat men framförallt stöttat församlingens ordförande och generalsekreterare i en tid med svåra beslut.

 

Men nu måste Judisk Enhet bli större. Det blir vi genom att förnya oss och lyssna på dina idéer kring hur du vill bli bemött i församlingen.

 

Vilka idéer har du? Genom ett Speaker’s Corner kan du, förberett eller spontant, på några korta minuter ta upp aktuella ämnen. Nya och gamla medlemmar i Judisk Enhet kommer vara på plats för att lyssna och diskutera. Du som är 18–28 år – kom du också! Vi andra kan ta med vänner, från olika religiösa inriktningar såväl som kamrater som kanske inte är engagerad i församlingen. Glöm inte heller far- och morföräldrar och andra äldre.

 

Anmäl dig till [email protected] senast den 8 april så meddelar vi lokalen.

 

Något nytt är på gång. Något rör Judisk Enhet. Det är Nya Judisk Enhet.
Vill du redan nu veta mer, läs vårt valmanifest för Enhetsförsamlingen 2018.

 

After Work-kommittén

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.